În versiunea 22.1 am adăugat asistentul Tipărire bonuri de consum. Utilitatea acestui asistent este dată de posibilitatea tipăririi, în bloc, la imprimantă a BCM-urilor din sesiunea curentă a programului. Se pot aplica filtre (ex: serie, număr, perioadă, gestiune) asupra rezultatelor afișate pentru identificarea bonurilor de consum care se doresc a fi tipărite. Totodată, este obligatorie selecția imprimantei din lista de imprimante afișată.
Asistentul prezinta aceleași funcționalități ca asistentul de Tipărire avize în bloc.

La data de 16 Decembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent Tipărire bonuri de consum prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bon de consum materiale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media