Începând cu versiunea 21.02, în modulul "Salarii" am adăugat un nou asistent "Schimbare tip ore pontaj". Cu ajutorul acestui utilitar putem schimba un anumit tip de ore din pontaj cu alt tip. Trebuie să specificăm tipul de pontaj pe care dorim să îl modificăm și noul tip de pontaj.

La data de 16 Decembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent schimbare tip ore pontaj în modulul Salarii prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.02. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.02 | Nexus Media