Începând cu versiunea 22.1 în modulul Comenzi clienți am aăugat un asistent nou care permite înlocuirea unui articol în toate comenzile neonorate. Asistentul permite filtrarea dupa perioadă, gestiune, client si articol modificat.
Prețul de vânzare al noului articol se poate prelua din lista de preț sau se poate păstra prețul de vanzare al articolului înlocuit.

La data de 31 Ianuarie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent schimbare articol în modulul Comenzi clienți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media