Am introdus in aplicatia NexusERP(v.17.18.0), in modulul Lansare productie, asistentul: Asistent repartizare consumuri suplimentare. Acesta este inclus in optiunea Asistenti si este folosit pentru a corecta consumurile existente pe bonul de consum materiale.

La data de 26 Iulie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent repartizare consumuri suplimentare in modulul "Lansare Productie" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Lansare productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.18.0 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.18.0 | Nexus Media