În cadrul modulului Centre de profit am adăugat un nou asistent, Reinițializare procente de repartizare. Acesta facilitează modul de operare, ștergând automat procentele de repartizare din luna curentă existente în pagina Repartizare de pe centrele de profit. La apelarea butonului, utilizatorul este informat și întrebat cu privire la operațiunea de ștergere, iar dacă acesta răspunde afirmativ, procentele de repartizare existente în sesiunea curentă vor fi șterse definitiv.

La data de 4 Octombrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Reinitializare repartizari" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Centre de profit.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.18.158. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.18.158 | Nexus Media