Începând cu versiunea 21.9, în modulul "Salarii" am introdus asistentul "Recalculare concedii medicale". Acesta afisează o fereastră cu toate concediile medicale din sesiunea de lucru. În cadrul gridului există coloana "Dată calcul" care reprezintă data ultimului calcul al concediului. Acest asistent este util mai ales în cazul în care au loc modificari ale concediile medicale și este omisă apelarea și salvarea calculului concediului cu noile modificări.

La data de 21 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent recalcul concedii medicale în modulul "Salarii" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.9. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.9 | Nexus Media