În cadrul modulului "Facturi clienți" am adăugat asistentul "Trimitere avertizări prin SMS pentru facturile emise".
Acest asistent va trimite sms-uri pe numărul de telefon al clientului, stabilit în câmpul "SMS", din nomenclatorul de parteneri, iar dacă acest număr nu este completat, mesajul va fi trimis pe numărul salvat în nomenclator, în câmpul "Telefon".
Utilizatorul are posibilitatea de a customiza mesajul cu ajutorul câmpului "Text avertizare".
În acest câmp există 4 variabile: @nr_doc, @data_doc, @nume_cli, @scadenta care vor fi înlocuite automat la salvare cu numărul facturii, data, clientul și termenul de încasare pentru toate facturile selectate. Mesajele vor fi trimise cu ajutorul aplicației Nexus Task.
Înainte de a trimite sms-ul asigurați-vă că aveți completate datele expeditorului: serverul sms web, identificatorul client, utilizatorul contului sms și parola contului sms în pagina "Setări generale" - "Expeditor SMS".
Pentru a putea trimite sms-uri trebuie să aveți cont pe unul dintre cele 2 site-uri stabilite în câmpul "Server SMS Web" și să vă cumpărați un număr de sms-uri.Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.11.

La data de 25 Iunie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Trimitere avertizări prin SMS pentru facturile emise", în cadrul modulului "Facturi clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media