În cadrul modulului "Bon de consum materiale" am adăugat posibilitatea de actualizare câmpuri documente în bloc. Acest lucru se poate realiza prin intermediul asistentului "Modificare documente în bloc". Astfel, se vor selecta documentele în cauză și se vor bifa și completa câmpurile care se doresc a fi modificate.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.3.

La data de 20 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Modificare documente în bloc" în cadrul modulului "Bon de consum materiale" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bon de consum materiale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.3 | Nexus Media