Incepand cu versiunea 21.11, in cadrul modulului "Comenzi productie" am adaugat asistentul "Import produse finite + antecalcul".
Prin intermediul acestui asistent se pot importa atat produsele finite cat si antecalculul aferent acestora. Structura fisierului importat va fi identica cu cea a fisierului de import pentru antecalculul produsului curent. La import va fi obligatorie specificarea seriei atat pentru subansamble cat si pentru produsele finite, aceasta servind ca si cheie de legatura cu materialele si manoperele de sub ele. Pentru produsele finite campul serie_subansamblu va fi gol.

La data de 4 Iunie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Import produse finite + antecalcul" in modulul "Comenzi productie" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Comenzi productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.11 | Nexus Media