În cadrul modulului "Lansare producție" am adăugat posibilitatea de generare comenzi interne pentru necesarul de materii prime cu ajutorul asistentului "Generare comenzi interne pentru necesarul de materii prime". Astfel, dacă cantitatea necesară de pe antecalculul articolelor de pe o lansare este mai mare decât cantitatea de pe stoc de pe gestiunea lansării, atunci se vor crea comenzi interne pentru a realiza ulterior transferul de materii prime necesare suplimentării stocului insuficient.
Modificarea va fi disponibilă în versiunea 20.1.

La data de 12 Decembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Generare comenzi interne pentru necesarul de materii prime" în cadrul modulului "Lansare producție" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.31.117. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.1 | Nexus Media