În cadrul modulului "Intrări în depozit" am adăugat posibilitatea adăugării articolelor în format tabelar. Acest asistent prezintă o funcționalitate asemănătoare adăugarii simple de articole (butonul "Adaug"), cu deosebirea că adăugarea care se realizează prin intermediul acestui asistent este multiplă.

La data de 11 Mai 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Adăugare articole în format tabelar" în cadrul modulului "Intrări în depozit" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus WMS şi modulul Intrari in depozit.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.20. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.20 | Nexus Media