Începând cu versiunea 21.4 se vor putea actualiza prețurile de amănunt (cu TVA) ale produselor adăugate pe notele de transfer între conturi către marfa cu amănuntul în funcție de un adaos procentual stabilit. În acest sens am adăugat asistentul "Actualizare prețuri amănunt" pe forma de editare a unei note de transfer între conturi.

La data de 9 Februarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Actualizare prețuri amănunt" în cadrul modulului "Transfer între conturi" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Transfer intre conturi.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.4 | Nexus Media