În aplicația Nexus ERP, în Nomenclatoare, modul Parteneri am adăugat un asistent pentru înlocuirea unui partener (considerat dublaj) cu un altul pe toate documentele din sistem, urmată de ștergerea acestuia. Operația este ireversibila și va putea fi efectuată doar cu drept special (Schimbare partener pe toate documentele din sistem) ce va putea fi activat din modulul Nomenclatoare -> Utilizatori.
Modificarea este funcțională începând cu update-ul 19.15.

La data de 14 Martie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent pentru înlocuirea unui partener (considerat dublaj) pe toate documentele prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Parteneri.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.15 | Nexus Media