In modulul "Comenzi service" am adaugat un asistent nou, denumit "Facturare comenzi garantii". Acest asistent asigura posibilitatea facturarii garantiilor in baza comenzilor deschise catre diversi clienti. Pentru a genera factura dorita este necesar sa completati campurile disponibile din grupul "Informatii factura" si de a alege din "Optiuni", "Produs facturare manopera" si "Produs facturare materiale". Factura astfel generata va putea fi gasita in cadrul modulului "Facturi clienti" in lista de facturi clienti disponibila in fereastra principala a modulului.

La data de 13 Aprilie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent nou "Facturare comenzi garantii" in cadrul modulului "Comenzi service" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Service Auto şi modulul Comenzi service.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.9.99. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media