În versiunea 23.19, pe butonul Asistent existent în fereastra de editare a unui document de intrare în depozit am inclus un nou item, Adaugă toate articolele pe o locație de intrare. Acesta are rolul de a facilita adăugarea rapidă a articolelor pe o locație de intrare în stocul din depozit, urmând ca ulterior acestea să fie distribuite pe locația efectivă/stocabilă.
La apelarea asistentului se va deschide o fereastră pentru selecția locației de intrare în care vor fi preluate automat articolele existente pe documentul de intrare ales în antet.
Locațiile se stabilesc în nomenclatorul Locații depozit, cu mod utilizare Intrare.

La data de 5 Ianuarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent nou în modulul Intrări în depozit pentru preluare automată articole pe o locație de intrare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus WMS şi modulul Intrari in depozit.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media