In modulul Lansare productie am creat un asisten nou "Necesar comenzi/linii de productie". Asistentul are 2 pagini. In prima pagina sunt incarcate comenzile de la clienti care pot fi filtrate in functie de data documentului sau data livrarii.In pagina a doua sunt aduse produsele aferente comenzilor. Gridul contine mai multe coloane:- Denumirea produsului:- Linie de productie/Sarja: reprezinta linia de productie cu care se poate realiza produsul respectiv si sarja. Linia de productie si sarja pentru un produs se stabilesc in modulul "Vehicule si Utilaje" - tabul Productie- UM:- Necesar: suma cantitatilor pentru produsul respectiv de pe toate comenzile- Stocul:- Productia in curs: reprezinta totalul cantitatilor lansate in productie pentru produsul respectiv pentru care nu exista bon de predare productie- Nr. sarje propuse: Numarul de sarje propuse de sistem pentru realizare necesarului de productie (Nr. de sarje propuse se calculeaza astfel : (necesarul - stocul-productia in curs)/ sarja) - Acest camp nu se poate modifica- Cantitatea propusa: (necesarul - stocul-productia in curs)/ sarja) * sarja. Acest camp nu se poate modifica - Nr. sarje: initial este acelasi ca si numarul de sarje propuse cu mentiunea ca acest camp se poate modifica. Daca se modifica, se va calcula automat Cantitatea. - Cantitatea: initial este aceeasi ca si cantitatea propusa cu mentiunea ca se poate modifica, iar aceasta cantitatea este luata in considerarea atunci cand se realizeaza lansarea in productie. - Diferente sarje: Reprezinta diferenta dintre numarul de sarje si numarul de sarje propuse de sistem. - Diferente cantitate: Reprezinta diferenta dintre cantitate si cantitatea propusa de sistem.

La data de 27 Decembrie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent Necesar comenzi / linii de productie - in modulul Lansare productie prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Licente.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media