Începând cu versiunea 22.1 în forma de editarea a unei comenzi am adăugat posibilitatea de modificare a contului pentru articolele deja adăugate în document. În cadrul asistentului se vor specifica contul sursă și contul destinație. Articolele vor fi filtrate în funcție de contul sursă specificat.

La data de 31 Ianuarie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent modificare cont în modulul Comenzi clienți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media