Am adăugat în aplicația NexusERP (v.22.11.317), în fereastra de vizualizarea a modulului "Bunuri și servicii- Articole", butonul "Modificare câmpuri nomenclator bunuri și servicii prin import din fișier".
Cu ajutorul acestuia utilizatorii pot acum să modifice articolele din nomenclatorul de bunuri și servicii mai facil, pe baza unuia din câmpurile id_intern, id_produs sau cod_extern, cu protocolul Importex.

La data de 9 Septembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent modificare câmpuri nomenclator bunuri și servicii articole prin import fișier prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bunuri si servicii - Articole.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.11.311. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.11.317 | Nexus Media