Începând cu versiunea 21.18 în modulul Comenzi producție am inclus un asistent pentru înlocuirea operațiilor adăugate pe o comandă.
Utilitarul este disponibil atăt în meniul contextul al unei operații (click dreapta pe o operație) cât și în cadrul asistenților disponibili la nivel de comandă.
Pot fi inlocuite doar operațiile care nu au activități începute.
În cazul în care există activități programate acestea vor fi șterse.


La data de 2 Decembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Înlocuire operație" în modulul Comenzi producție. prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Comenzi productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.18. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.18 | Nexus Media