Începând cu versiunea 19.4 în modulul "Magazine OnLine" am creat un nou asistent "Import clase". Asistentul este activ doar pentru site-urile de tip Emag.
Prin intermediul acestui utilitar, la configurarea structurii meniului site-ului putem importa clasele definite pe Emag.ro.

La data de 17 Ianuarie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent Import clase de pe Emag în modulul "Magazine OnLine" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus eCommerce BackOffice şi modulul Magazine OnLine.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media