În aplicația NexusERP, în cadrul modulului "Facturi la bonuri fiscale", am adăugat un asistent nou, "Generare solicitări SPV ANAF pentru sistemul RO e-Factura". Asistentul prezintă aceleași funcționalități ca cel din "Facturi clienți".
Prin intermediul acestuia se pot genera solicitări SPV ANAF pentru facturile la bonuri fiscale din luna curentă care au fost deja validate, dar care nu au avut solicitări generate în modulul Solicitări SPV ANAF din cauză că nu s-au întrunit toate condițiile necesare transmiterii în mod electronic prin sistemul RO e-Factura.
Utilizatorul poate selecta una sau mai multe facturi la bonuri fiscale, urmând ca la apelarea butonului de generare să fie create în mod automat solicitări în modulul "Solicitări SPV ANAF", fără a fi necesară devalidarea și validarea facturilor la bonuri fiscale manual.
Din cadrul acestui asistent se poate lista și un raport rapid cu facturile la bonuri fiscale care au fost identificate ca fiind eligibile pentru generarea solicitărilor SPV.

La data de 5 Martie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Generare solicitări SPV ANAF pentru sistemul RO e-Factura" în modulul Facturi la bonuri fiscale prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi la bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media