În cadrul modulului "Comenzi producție" am adăugat asistentul "Generare comenzi interne". În cazul în care există produse pe stoc, iar acel subansamblu nu a fost trimis în lansare se va genera comanda internă pentru necesarul rămas. Utilizatorul are posibilitatea de a selecta contul de pe care vrea să aducă, dar și gestiunea. Dacă nu se selectează nicio gestiune, atunci vor fi aduse produsele de pe toate gestiunile unde există stoc.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.15.

La data de 5 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Generare comenzi interne" din Comenzi producție prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Comenzi productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15 | Nexus Media