Am introdus in Nexus Salarii in cadrul asistentului de modificare decizii de salarizare in bloc posibilitatea de modificare noma contract de munca.
In cazul in care se decide modificarea salariului de baza si o normei contractului de munca putem folosi acest asistent pentru operarea in Revisal.
Pentru modificare decizii de salarizare in bloc apelam asistentul din modul Contracte de munca - Asistent - Generarea automata decizii de salarizare in bloc.
In cadrul asistentului apare implicit norma actuala de la contract, iar in cazul in care se doreste modificarea normei se completeaza valoarea noua si se apasa butonul Aplica.
Aceste modificari (salariul negociat si norma contract) vor fi salvate in decizia noua de salarizate incepand cu data mentionata.

La data de 11 Decembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent Generare automata decizii de salarizare in bloc cu includere modificare norma contract de munca prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media