Pentru a acoperi cazurile în care mesajele SPV aferente e-Factura care au fost descărcate în aplicația Nexus EPR nu au fost legate automat la facturile de client (facturile au fost importate ulterior sau au aparut probleme la descărcarea și asociarea mesajelor SPV), am adăugat în modulul Mesaje SPV e-Factura din aplicația Nexus ERP (v.24.6.547) butonul "Facturi trimise neprocesate".
La căutare vor fi încărcate informațiile privind seria, numărul, data, clientul și valoarea din fișierele .xml extrase din mesajele SPV de tip "FACTURA TRIMISA" care au fost descărcate în Nexus dar nu au asociate factura de client. Aplicația va încerca identificarea automată a facturii de client după seria, număr, data și partenerul din fișierul .xml asociat mesajului SPV. În cazul în care se reușeste identificarea automată, atunci starea afișată va fi "Identificată", altfel "Negăsită" și cu fundal roșu.
La procesare se va lega efectiv mesajul SPV la factura de client și se va completa pe factura de client data de validare a facturii de către ANAF.

La data de 3 Iulie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Facturi trimise neprocesate" în cadrul modulului Mesaje SPV e-Factura prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Mesaje SPV e-Factura.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.6.547. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.6.547 | Nexus Media