În cadrul modulului "Lansare în producție" am adăugat asistentul "Creare bon de consum suplimentar" la click dreapta pe o linie de lansare, pentru a putea suplimenta cantitatea de materie primă. În cazul în care linia lansării este legată de o comandă de producție, înainte de a adăuga produsul pe bonul de consum se va face și rezervarea pe comandă.
Asistentul va aduce produsele din stoc, grupate după lot și data expirării, ținând cont de filtrele selectate.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.14.

La data de 18 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Creare bon de consum suplimentar" în cadrul modulului "Lansare în producție" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.14. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.14 | Nexus Media