Începând cu versiunea 22.1 ăn modulul Facturi furnizori am adăugat un nou asistent care prmite corectarea bazei de calcul a TVA-ului sau a valorii TVA-ului.
În cazul în care se corectează baza de calcul diferența va fi salvată în câmpul Corecție bază TVA existent în antetul facturii.
În cazul în care se corectează valoarea TVA-ul diferența va fi salvată în câmpul Corecție T.V.A. aferent produsului cu voaloarea cea mai mare.

La data de 10 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent Corectie valori factură în modulul Facturi furnizori prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.18.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media