Începând cu versiunea 22.1 în modulul Comenzi clienți am inclus un asistent care generează comenzi noi pentru cantitățile neonorate. Comenzile pot fi filtrate după perioada, client și agent. Noua dată de livrare va fi, implicit, data de adaăgare a comenzii, insă aceasta se poate modifica.
La generarea noilor comenzi, cantitățile de pe comenzile inițiale vor fi diminuate.

La data de 3 Iunie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent comandă nouă pentru cantitățile neonorate prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.6. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.6 | Nexus Media