Începând cu versiunea 22.4 în modulul Salarii am adăugat un asistent pentru adăugarea multiplă a concediilor de odihnă. Asistentul permite filtrare după: Formația de lucru, Locul de muncă sau Punctul de lucru.
În grid vor fi afișați salariații care au zile neefectuate de concediu de odihnă. Operatorul trebuie să completeze data de început și numărul de zile de CO. În cazul în care un salariat are două sau mai multe concedii se va utiliza butonmul Adaugă linie care va copia linia pe care suntem poziționați, și adăugăm perioada.
La adăugarea concediilor programul va calcula automat concediul și va modifica pontajul salariatului.


La data de 6 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent adaugare in format tabelar pentru Concediile de odihna prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.4 | Nexus Media