În cadrul unei comenzi de la client am adăugat asistentul "Actualizare prețuri comandă cu cele din lista de preț". Acesta oferă posibilitatea de a actualiza prețurile de vânzare (cu și fără TVA) cu prețurile de vânzare de pe lista de preț în care se află produsele. Pentru ca butonul să fie disponibil este necesar ca documentul să fie devalidat și să nu fie închis, anulat sau ferm. De asemenea, asistentul aduce doar produsele pentru care există o listă de preț și doar pentru cele care au prețul de vânzare de pe comandă diferit de cel din lista de preț.
Funcționalitatea va fi disponibilă în versiunea 19.36.

La data de 14 Noiembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Actualizare prețuri comandă cu cele din lista de preț" în modul "Comenzi de la clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.36. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.36 | Nexus Media