În modulul "Nomenclator teritorial" am inclus un nou asistent - "Actualizare prețuri arendă". Acesta este prezent în lista de asistenți disponibili din fereastra principală. În baza filtrelor aplicate în antetul ferestrei deschise, asistentul returnează lista de produse și prețuri de pe tarlalele găsite. Pentru actualizarea prețului liniilor selectate este obligatorie completarea prețului nou, câmp care este disponibil în antetul ferestrei. Astfel, la salvare, în funcție de tipul de produs ales (produs = plată în bani/produs), se va recalcula valoarea arendei în funcție de prețul completat de utilizator.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.18.

La data de 3 Decembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Actualizare prețuri arendă" în "Nomenclator teritorial" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Gestiune Agricola şi modulul Nomenclator teritorial .

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.18. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.18 | Nexus Media