Am introdus in Nexus Salarii in cadrul modulului Contracte de munca asistent de actualizare campuri in contractele de munca:

 • tip salariat 112
 • optiune calcul CAS si CASS la salar minim (1, 2, sau 3)
 • motiv scutire impozit

  Prin acest asistent se pot selecta contractele de munca active care urmeaza sa fie actualizate cu cel putin una din optiunele de mai sus.
  Aceste modificari vor aparea in Jurnal modificari contract de munca (privind actualizarea parametrilor de salarii) incepand cu data mentionata.

  La data de 20 Februarie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent actualizare in contractele de munca: tip salariat 112, calcul CAS si CASS la salar minim si motiv scutire impozit prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

  Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

  Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

  | v. urmatoare | Nexus Media