Începând cu versiunea 21.8, în cadrul modulului "Facturi furnizori" va fi disponibilă în lista de aprobări predefinite funcția de "Blocare validare facturi dublate". Astfel, utilizatorul va fi blocat la validare dacă există deja facturi introduse cu același număr și serie de document pe același furnizor.

La data de 2 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Aprobare "Blocare validare facturi dublate" în cadrul modulului "Facturi furnizori" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.8 | Nexus Media