În cadrul procedurilor de anulare import am adăugat un nou parametru opțional: @id_document. Specificarea acestuia va determina anularea importului doar pentru documentul care are id-ul extern specificat în acest nou parametru. Id-ul de importex este obligatoriu în continuare, chiar dacă se va specifica @id_document. Modificările sunt valabile atât pentru anulările realizate din NexusERP, cât și din API.

La data de 8 Ianuarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Anularea importurilor în baza unui id de document prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media