În modulul "Contracte de muncă" -> "Subvenții" am inclus tipul "Procedură acordare sume prevăzute de Art. 6 din OUG 132/2020 – 2.500 telemuncă -
depunere dosar".
În fereastra de adăugare trebuie să se completeze perioada în care salariatul a lucrat în regim de telemuncă.
Fișierele .XML necesare pentru întocmirea dosarului se vor genera din modului "Salarii" -> Asistent -> Generare documente online pentru platforma aici.gov.ro

La data de 21 Septembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Anexe pentru procedura de acordare sume prevăzute de Art. 6 din OUG 132/2020 prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.18. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.18 | Nexus Media