Am modificat aplicația SFA astfel încât la adăugarea unui produs pe o comandă, în fereastra de vizualizare a acestuia, să fie afișat prețul de listă general și procentul de reducere aplicat, față de prețul de listă general.
Afișarea acestora se face ținând cont de opțiunea "Afișare preț din lista generală" din fereastra de editare a aplicației online.


La data de 5 Iulie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Afisare procent reducere/majorare in interfata SFA prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus SFA Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.12.71. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.12.71 | Nexus Media