Am adaugat coloana "Greutate" in lista de coloane disponibile pentru afisare (cu posibilitate de total) din cadrul raportului "Dispozitie de livrare" din modulul "Facturi clienti" (v.15.1.).
Aceast camp este calculat conform formulei: cantitate produs x greutate produs din nomenclator nomenclatorul de bunuri si servicii.

La data de 10 Ianuarie 2015 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Afisare coloana "Greutate" in cadrul raportului "Dispozitie de livrare" din modulul "Facturi clienti" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 15.0.9 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.15.0.9 | Nexus Media