Am adăugat în interfața NexusEasyRetail (Supermarket, FastFood, Magazin), în fereastra de reluare a coșului aflat în așteptare, campul "Observatii comandă".

Astfel, la selectarea unei comenzi în fereastra mai sus mențonată se vor putea vizualiza observațiile/informațiile/precizări completate anterior pe comanda, destinate casierului de la magazin. În cazul în care nu sunt observații completate, câmpul va ramâne gol.

La data de 14 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Afișare observații comandă în pagina de preluare bon în asteptare prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Supermarket şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.1.126. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.1.126 | Nexus Media