În cadrul modulului „Balanța de verificare” am adăugat opțiunea „Afișare cont alternativ”. În cazul în care această opțiune este bifată, atunci în cadrul ferestrei de vizualizare articole vor fi afișate conturile alternative, dacă acestea există, iar dacă nu, vor fi aduse conturile din balanța de verificare.
Modificările vor fi disponibile începând cu versiunea 20.8.

La data de 4 Mai 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Afișare cont alternativ la vizualizarea articolelor contabile prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.8 | Nexus Media