În cadrul raportului „Fișă cont”, din modulul „Balanță de verificare” am adăugat setarea „Afișare cont alternativ”. În cazul în care această opțiune este bifată și există cont alternativ, atunci se va afișa contul alternativ, iar dacă nu, se va afișa contul din balanța de verificare.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.8.

La data de 4 Mai 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Afișare cont alternativ în cadrul raportului „Fișă cont”, din modulul „Balanță de verificare” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Balanta de verificare.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.8 | Nexus Media