În cadrul modulului "Fișe încărcare transport" am adăugat posibilitatea de adăugare din comenzi interne. De asemenea, asistentul de generare avize marfă a fost redenumit în "Generare documente pentru transport marfă". Pentru comenzile de la clienți se vor genera avize de însoțire marfă, iar pentru comenzile interne note de transfer între gestiuni.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.15.

La data de 2 Noiembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare și din comenzile interne în cadrul modulului "Fișe încarcare transport" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Logistica.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15 | Nexus Media