Începând cu versiunea 22.12 în nomenclatorul de Bunuri și servicii - Articole am adăugat un nou tip de serviciu - Avans. Acest tip de serviciu se va folosi la facturarea avansurilor. În momentul în care se va realiza stornarea parțială a unui avans (având tipul de mai sus), programul va verifica valoric, și nu cantitativ, avansurile deja stornate.
Important!
Cantitatea articolelor de tip Avans adăugate pe o factură trebuie să fie întotdeauna 1, în caz contrar verificările ar putea fi eronate. Această restricție a fost implementată la adăugarea articolelor pe factură.

La data de 12 Septembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare serviciu nou de tip Avans în nomenclatorul de Bunuri și servicii - Articole. prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.12 | Nexus Media