În cadrul modulului „Stoc depozit” am adăugat un raport cu același nume, care permite vizualizarea tuturor produselor și gruparea acestora după: Brand, Clasă produs, Gestiune, Locație, Subclasă produs. De asemenea, aveți posibilitatea de a filtra și ordona după aceste câmpuri.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.8.

La data de 9 Martie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare raport „Stoc depozit” în cadrul modulului cu același nume prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus WMS şi modulul Stoc depozit.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.8 | Nexus Media