In cadrul modulului "Bonuri de predare a productiei" am adaugat asistentul de adaugare articol "Din comenzi clienti". La crearea unui bon de predare a productiei, prin intermediul ferestrei "Adaugare din comenzi clienti" aveti posibilitatea sa adaugati in liniile documentului, articolele existente in comenzile de la clienti pentru beneficiarul in cauza.

La data de 25 Aprilie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adaugare "Din comenzi clienti" in cadrul modulului "Bonuri de predare a productiei" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bonuri de predare a productiei .

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media