Începând cu versiunea 19.33, în cadrul modulului "Casa în lei" va exista posibilitatea adăugării de plăți/încasări compuse. Pentru a adăuga un document de plată/încasare compus este necesar să creați mai întâi un model de plată/încasare cu ajutorul butonului "Modele documente compuse". Modelul creat va conține conturile pentru care se va face plata/încasarea, aceste conturi fiind adăugate de către utilizator prin virgulă (ex: "4111,4118") în fereastra de adăugare model de pe forma de editare a modelelor de documente compuse. Odată creat modelul se poate trece la adăugarea de documente compuse prin accesarea butonului -> Adaug -> Plată/Încasare compusă. În fereastra afișată se va alege modelul creat anterior și se vor completa celelalte informații. Opțiunea nou adăugată, "Utilizez plăți compuse", vine implicit bifată, astfel după adăugarea plății/încasării compuse veți putea observa în grid-ul principal, documentul nou introdus (dacă se va debifa opțiunea nou creată, documentele vor fi afișate individual). La deschiderea documentului vor putea fi observate plățile/încasările de pe conturile specificate. Totodată, aveți posibilitatea de a adăuga și alte documente sau de a modifica documentele existente. În cele din urmă, pentru a vizualiza chitanța documentului compus se va genera raportul de tip "Chitanță". 

La data de 8 Octombrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare plăți/încasări compuse prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Casa in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.33. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.33 | Nexus Media