Începând cu versiunea 21.15 în modulul Propuneri de plată am inclus posibilitatea de adăugare a plăților către trezorerie.
Astfel, dacă există sume de plată înregistrate în modulul Ordine de plată/Foi de vărsământ acestea vor putea fi adăgate pe propunerile de plată prin intermediul butonului Adaug--> Plată trezorerie.

La data de 8 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare plăți trezorerie în modulul propuneri de plată prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Propuneri de plata.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media