Începând cu versiunea 21.18, în cadrul modulului "Promoții" am adăugat pagina "Prețuri de vânzare", utilizatorul având posibilitatea de a asocia promoției listele de preț. În cazul în care se bifează o listă de preț în modulul "Promoții" modificarea se va reflecta și în pagina "Promoții" din modulul "Prețuri de vânzare".

La data de 24 Martie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare pagină "Prețuri de vânzare" în cadrul modulului "Promoții" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Promotii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.18. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.18 | Nexus Media