În cadrul modulului „Comenzi de la clienți” a fost adăugată o nouă pagină, „Livrări” care permite adăugarea produselor pregătite pentru livrare, prin apelarea asistentului „Pregătire prin scanare”. În cazul în care a fost bifată opțiunea „Rezervare marfă pe stoc” și există produse pentru care nu a fost rezervată întreaga cantitate va apărea un mesaj de eroare. După verificarea cantităților scanate se va actualiza starea comenzii în „Pregătită pentru livrare”.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.20.

La data de 15 Mai 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare pagină „Livrări” în cadrul modulului „Comenzi clienți” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media