Incepand cu versiunea 21.11 in setarile modulul "Comenzi productie" am adaugat optiunea "Programare operatii conform cantitatii lansate". La bifarea optiunii programul va propune, in cadrul asistentilor de planificare, intervale de timp calculate proportional cu cantitatea lansata in fabricatie (rotunjind de fiecare data la numar intreg de minute)

La data de 4 Iunie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adaugare optiune "Programare operatii conform cantitatii lansate" in modulul "Comenzi productie" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Comenzi productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.11 | Nexus Media