În cadrul modulului "Comenzi de la clienți" am adăugat opțiunea "Permite storno avans în valoare mai mare decât articolele facturate". Această opțiune va permite stornarea unui avans mai mare decât valoarea produselor și automat nu va mai ține cont ca totalul facturii să aibă același semn cu total comenzii.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.6.

La data de 9 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare opțiune "Permite storno avans în valoare mai mare decât articolele facturate" în cadrul modulului "Comenzi de la clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Livrari Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.6. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.6 | Nexus Media