Începând cu versiunea 23.12 în modulul Opțiuni dosare contabile am adăugat opțiunea Condiție generare cod UIT.
Opțiune are două valori:
1. Standard: Se verifică dacă valoarea articolelor cu risc de pe document este mai mare decât 10000 lei sau masa brută a articolelor cu risc de pe document este mai mare decat 500 kg.
2. Pentru toate documentele cu produse cu risc: Se verifică dacă există produse cu risc pe document.
La generarea automată de solicitări în modulul Solicitări SPV ANAF la validarea documentelor se va ține cont de această opțiune.

La data de 14 Iunie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare opțiune nouă - Condiție generare cod UIT în modulul Opțiuni dosare contabile prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Dosare Contabile.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.12 | Nexus Media